Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sponzoři

Některé vybavení školky bylo nakoupeno z darů sponzorů. Jimi jsou: Nadace Rotary Klub, Nadace EUROTEL,  Město Hradec Králové, T-mobile, AHOLD Czech Republic a.s., Elektrárny Opatovice a.s., Východočeská energetika a.s., Východočeská plynárenská a.s., Lesy České republiky s.p.,  AQUAPURA - nadační fond manželů Staňkových - příspěvek na servisní vozidlo. Děkujeme.

Děkujeme všem rodičům, kteří přispívají finančními či věcnými dary.

Děkujeme panu  Linhartovi za správu počítačů, zajištění a instalaci nového počítače pro MŠ a zajištění firmy provozující internetové připojení a firmě SPCom s.r.o děkujeme za bezplatné  zřízení a provoz internetového připojení v MŠ.

Poděkování panu Jaroslavu Krejcarovi z Park Golf Clubu Hradec Králové za finanční dar 20 000,- Kč do Spolku přátel zrakově postižených dětí. Dar byl použit na nákup pomůcek a hraček pro děti v MŠ.

Poděkování za zprostředkování sponzorského daru od firmy Business-print, jmenovitě pak panu Michalu Hořákovi, který nám věnoval propagační materiály s logem naší MŠ (vizitky a propisovací tužky).

 

Děkujeme studentům Střední zdravotnické školy v Hradci Králové - Domova mládeže, za vlastnoručně vyrobené dárečky - vařečkové loutky, z grantu Královéhradeckého kraje.

 img_0282.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Děkujeme paní Dlouhé za vánoční stromečky pro děti do tříd.

 

Děkujeme firmě DATA 4i (tatínkovi Nelly Frýbové) za finanční dar do Spolku přátel zrakově postižených dětí. Peníze budou použity na hračky pro děti nebo vybavení zahrady.